ДЕКЛАРАЦИЯТА за промяна в СЪЗДАТЕЛ "дялово участие

Бихме искали да ви информираме, че нашата компания създател е придобива 70 % акции от GRG банкови компания и ние ще сливане с GRG банкиране, но няма да бъдат направени промени в екипа на създателя, бизнес практика и обслужването на.

Основана през 2001 г., като първата компания, който самостоятелно разработени на вградената карта читател и карта опаковка, СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНОЛОГИИ Ко, ООД става един от водещите високотехнологични компании, които интегрирани R & D, производство и търговия на карта за плащане, плащане в брой и модул за онлайн плащане. Сертифицирана система за удостоверяване на ISO9001 качество през 2002 г., СЪЗДАТЕЛ става Шенжен Hi-tech предприятие през 2003. Чест национални Hi-tech предприятие през 2008 година.

Създател е постоянно напредва напред с поддръжка и грижи от клиенти, както у дома и в чужбина. В полето на картата плащане модул индустрия, както и индустрията на парични плащане, създател е разработила сериали от изискани, иновативни продукти, като CRT-630-CZ1 четец за безконтактни карти, CRT-310N високо-производителни моторизирани четец на карти, CRT - 288C високо производителни картов четец и C100-B11 парични изпълнителят, които са всички съответстващи международни и Китай стандарти.

GRG банкиране е водещ доставчик на разпознаване на валута и парични обработка решения с голям потенциал и бързо развитие.  За над 20 години GRG специализирана в разработката и производството на автоматизирани Банкомат (ATM), видео приказки Machine(VTM), автоматичен билет колекция (AFC), разпознаване на валута и парични обработка модули, оборудване и системи, е модерна високотехнологична предприятие, което, ангажирани в независими R & D, продажби, производство, сервиз.

Базирана в Гуанджоу, GRG е No. 1 ATM доставчика в Китай и Топ 5 играч в глобалния пазар. GRG на всеобхватни решения са били широко използвани в финанси, Телеком, ЗКПО, жп и дребно сектори. До към март 2015 г., на GRG продукти и решения са широко използвани в над 70 страни и региони по света, с над 170 000 машини, осигуряване на надеждност, сигурност и удобство за над 10 милиона души на дневна база.

С нарастващото търсене за самообслужване съоръжения както на местни и чужди пазара на напреднали вградени четеца има светло бъдеще. Чрез придобиване на създателя, за GRG, от една страна, тя може да намали разходите и подобряване на рентабилността на срещата им притежава изисквания за вградената карта читател модул; от друга страна GRG може да отвори нова печалба точка за постигане на устойчиво развитие чрез насърчаване на разтвора в света.

След придобиването GRG ще държат 70 % акции на СЪЗДАТЕЛ, и не ще бъдат направени промени в екипа на създателя, бизнес практика и на обслужване. GRG няма да жалим усилия за подпомагане на нови СЪЗДАТЕЛ с мощен техническа и маркетингова подкрепа, да бъде световен лидер в индустрията на картата и парични плащане.

Като Китайска поговорка гласи: изплати, колкото можете за дори малък късче на услугата, който сте получили. Много благодаря отново за вашата постоянна подкрепа и помага, нови създател ще запази изпълнение нашата стойности-клиенти успех, целостта, иновации и сътрудничество. Нека се присъедини към ръцете и да се премести напред към създаването на по-славно бъдеще.

СЪЗДАТЕЛ (КИТАЙ) ТЕХНИЧЕСКА Ко, ООД

2015-7-31