Четецът RFID на CREATOR

Серията RFID четец CREATOR комбинира най-новата технология RFID с привлекателен и адаптивен дизайн. Той и може лесно да бъде интегриран в повечето системи за физически контрол на достъпа и поддържа всички стандартни карти за достъп на пазара.

Читателят е еднакво подходящ за употреба отвътре и отвън, тъй като може да издържи всичко от прах до екстремни климатични условия. Можете да персонализирате четеца с избрания от вас цвят и логотип и да избирате между два различни размера на четеца с или без клавиатура.

Изберете технологии за карти

Можете също така да изберете какви технологии за карти за достъп искате да използвате, като например MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire и EM карти. Когато искате да поддържате нова технология, просто използвайте конфигурационна карта - не е необходимо да преинсталирате четеца, за да го надстроите.

Сигурна комуникация с OSDP

Повечето читатели декодират картата за достъп и изпращат информацията на обикновен текст към устройството за управление, което прави възможно престъпникът да копира картата, дори ако използвате най-сигурната технология за карти. Това се предотвратява при Cidron, тъй като комуникацията между четеца на карти и контролно устройство използва Open Progress Protocol Device (OSDP) с протокол Secure Channel Protocol (SCP).