Продукти за четец на смарт карти

RF идеи въздух ИД четец на безконтактни смарт карти, могат да четат и пишат, код и програмиране. ВЪЗДУХ ИД се запишат четец за безконтактни смарт карти вече не изисква ръчно въвеждане може да осигури правилна идентификация. Почти всички 13,56 MHz безконтактни/близостта карта/сензор етикет сензор идентификационна карта съвместими.
Читателя позволява на потребителя да използва сградата достъп карти плюс или други 13,56 MHz тагове за други форми на идентификация, която позволява на потребителите бързо и лесно конфигуриране на тяхната продукция.
Като регистрационната карта или ИД лична карта читател/тестер, USB режим да подражават клавиатура, данни на картата като ключов принос към позицията на показалеца по екрана. Преди и след индукция картата данни чрез натискане на конфигуриран читателя.
Тя може да се използва в самостоятелни системи, или използвайте набор за софтуерна разработка (SDK) за интегриране с други софтуерни приложения. Като интегриран четец и неговото приложение в: Компютърни/LAN достъп система, единствен знак на, карта за регистрация, управление на посетителите, точка на продажба, време, идентифициране на потребител, семинари и т. н.