Дисплеят IC Card Reader на течнокристалния дисплей на Sharp е по-бърз, по-гладък

Дисплей с течни кристали, който позволява на потребителите да извършват плащания с бърза вълна на IC карта, на 5 април (предоставена от Sharp Corp.)

Sharp Corp. разработи супер гладък и бърз четец на течни кристали с течни кристали (LCD), който позволява на потребителите да плащат за артикули само с бърза вълна карта, съобщиха от компанията на 5 април.

Електронен гигант иска да инсталира новия дисплей на своите касови апарати и вендинг машини и в момента е в процес на преговори с няколко компании за въвеждането на технологията.

Смартфони с функция мобилен портфейл "Osaifu-Keitai", както и IC карти, които се приемат в обществения транспорт и в магазините, в момента обменят информация с читатели на разстояние до няколко сантиметра, като използват безжични радиовълни.

Тези читатели имат вградени метални антени, но когато Sharp се опита да изгради антените в LCD дисплеите, те затъмняваха дисплеите.

Sharp преодоля проблема, като използва свръхтънки антени и ги прикрепи към LCD дисплеите, създавайки чувствителен и бърз нов дисплей, без да компрометира външния си вид.

Моля, свържете се с нас, за да получите повече информация за четеца на IC карти .