RFID четец: Тютюневата индустрия оборот кутия употреба

Тютюневата индустрия трябва да бъде ръчно управление и загуба на човешки и податливи на грешки. Ако използването на RFID четец технология за управление на тютюневата индустрия ще бъде още по-удобно.
Тютюн логистична система е най-напредналите в областта на логистиката 80 % логистика на пластмасови каси за опаковане са били използвани. Пластмасови каси има очевидни предимства: леки и лесни за носене, сгъваема, лесна за прибиране, тава операция, товарене и висока ефективност; защита и анти-кражба, борба с цигара промени; инсталирани дим по-бързо, подобрени сортиране скорост; рециклиране и дълъг живот, продължителна употреба и ниска цена. Логистика контейнер като алтернатива на картонени кутии и опаковки пластмасов филм, но липсата на реално наблюдение на контейнери в обращение, има една щайга е загубено, възстановяване проблеми извън техния контрол, което води до нисък оборот и материални запаси. RFID етикети каси, каси като основна единица на логистиката на идентификацията, автоматичното събиране на данни. Разнообразие от придобиване на данни и интеграция на приложения, чрез жични и безжични комуникации, интелигентни, умни джобни мобилен терминал, отворен идентичност канал машини, автоматична Етикетираща машина за четене и писане на устройства за събиране на данни и качване. Пълен опис управа, съхранение автоматична корекция на контейнер запаси, подобряване ефективността на работа.
Използването на RFID тагове контейнер, ефективен контрол на рециклиране на контейнери, за да се избегне загуба, обмен на информация, намали връзки, труда, спестява време от статистика, анализ на данни, данните, необходими за предоставяне на управление, за да предостави надеждни данни вземащите решения.