RFID четец: Лампата на мъдростта на ефективно използване на

- Feb 02, 2016 -

Използването на RFID четец технологии разработени "лампата на мъдростта", освен осветителна функция, също могат да бъдат третирани като електрически пилоти, изпитване среда, градски функции като WIFI микро базова станция. В допълнение RFID тагове са заредени "лампа на мъдростта", може да се използва като светофари, пътни знаци, функция развитие високо.
Просто изтеглите приложението, ако пътя се случва с някой лежах в безсъзнание, ще успеете да помогне с ключ на бутона на устройството, за да администратор платформа персонал за помощ, не само може да видео разговор и платформа персонал, включително местоположението и монитора съдържанието на помощната информация ще бъде изпратено директно до платформа за управление за бързо спасяване. В допълнение, ап също предлага най-близката поща, време за зареждане и плащат чрез PayPal, предплатени карти и други средства.
Хуей светлина полюса, но също се основава на нуждите в бъдеще, допълнителни товари електронни етикети за радиочестотна идентификация, паркинг метра, светофари, пътни знаци, паркинг знаци и дори мрежови модули като кола информация екран, с висока степен на функционална скалируемост.

Един чифт:RFID мощност отпадъци: RFID четец технология Следваща:Как да инсталирате четец на смарт карти