RFID четец: Как да защитите вашите карти Сейф

Смарт устройството развитие е по-широко разпространената употреба на RFID четец, плащане RFID карти също е прието от мнозинството, най-безконтактни карти използват технологията за РЧИ. Е RFID карти използване честота се увеличава, и много престъпници са започнали заглеждат карти в ръцете ни. И така как по-добре защитите картата на ръка?
Нашите RFID чип, обикновено социална сигурност карта, плащане и карта. Представяме социален карта за сигурност и платежни карти, използвани за заплати на MIFARE DESFire карта, те са много уязвими за атаки; обикновено картата ние използваме, единици в университета стол, в действителност, е карта на Mifare класически, един хакер може да модифицирате карта сумата, презареждане и т. н.
Облицовка на сигурността на RFID карти, потребителите как да се избегне такова нещо се случва? Потребителите винаги трябва да се обърне внимание на равновесието на картата е най-добре да подкани за определена такса, най-важното е получаване на всички видове на RFID карти, Забележка Проверете дали картата е тип, тогава лекарство, взети на различни защитни мерки.