Латиноамериканска банкова карта Китайски чип

Агенция "Синхуа" репортер Джао Ян Чен Уехуа


- Съжалявам, банковата ви карта не може да бъде въведена. - Съжалявам, телефонът ви не може да бъде внесен. Фабрично управление толкова строго? Точно така, защото е фабрика, специализирана в производството на продукти за информационна сигурност като банкови карти и карти за мобилни телефони. Много чип-банкови карти, карти за мобилни телефони и карти за трафик, използвани от жители на страните от Латинска Америка, включително Бразилия, се произвеждат тук. Холдингът на тази фабрика е частно предприятие от Китай.

През последните години финансовото сътрудничество между Китай и страните от Латинска Америка процъфтява. Китайската банка и индустриалната и търговската банка на Китай успешно са установили корен в Бразилия и още повече страни от Латинска Америка и са се превърнали в бунтовници в прилива на финансовото сътрудничество между Китай и Латинска Америка. В отговор на това, производителите на карти в Китай поддържат тенденцията на времето и завладяват пазарите в Латинска Америка.

С малко над един милион жители в Бразилия можете да видите бразилското знаме, плаващи от рамо до рамо с китайското национално знаме. Бразилската компания InterContinental, която се контролира от Пекин Catch Data Corp., се намира в този малък град, кръстен на бившия президент на Бразилия.

В добре организиран семинар можете да видите карти, издавани от големи бразилски банки като Федералната резервна банка на Бразилия и Брашовата банка, както и банкови карти в страни като Перу и Панама, търговски карти Carrefour, членове на Metropolitan Insurance Фирмени карти и т.н. Картите се правят тук, отпечатани, компресирани и инсталирани на висококачествена професионална хартия, внесена от Китай. След това картите се изпращат до компанията, където личната информация на фирмата се записва в завода на компанията в Сао Пауло или в страната, където тя се изпраща на потребителите.

Производството на банкови карти в Латинска Америка е нишов пазар, в който не повече от 10 производители от Латинска Америка. Производственият мениджър на InterCorca Massio Moreira заяви, че компанията е създадена през 1999 г. с разрешение за глобални кредитни карти като Visa, MasterCard и American Express, с текущ производствен капацитет от 150 000 копия на месец. Има и телеком карти, транспортни карти и услуги за пазаруване, включително олимпийските игри, посветени на трафик карта миналата година, олимпийските игри в Рио се произвеждат от Interweave.

Като компания за смарт карти и информационна сигурност има общо 11 офиса в цял свят. На първо място, Бразилия проведе кампания за популяризиране на продуктите в Бразилия през 2014 г. и впоследствие придобива 57% от интерконтиненталната компания през 2016 г. като холдингово дружество. Понастоящем, в допълнение към системата за производство на заводи, компанията има персонализирана фабрика за писане на карти в Сао Пауло и планира да донесе повече китайски технологии за информационна сигурност на латиноамериканския пазар.

"Ние сме много възходящи на бразилския пазар с повече от 200 милиона души сами по себе си и целия латиноамерикански регион и разбираме, че в областта на платежната сигурност и продуктите за сигурност на транзакциите в Латинска Америка и Азия все още съществуват някои пропуски между аз вярвам, че клонът в Бразилия може да помогне за подобряването на пазара за платежна и информационна сигурност в Латинска Америка, който се намира основно в Бразилия. "