TERMINAL KIOSK SELF-SERVICE - НЕЗАВИСИМИ И ЕФЕКТИВНИ КАНАЛИ ЗА ПРОДАЖБА

Проучване показва, че инсталираните в Киоск терминали за самообслужване в света нарастват с близо 15% годишно. Както може да се види от бързото развитие на инсталирания капацитет, навлизането на Kiosk на информационни консултации и продажбите на самообслужващи терминали в ориентирано към клиентите и ориентирано към продажбите ера на развитие на пазара, което набляга на опитните услуги днес, има дебют.

Сега, търговците на дребно в световен мащаб са комбинирали традиционните продажби на стоки и самообслужването на Kiosk. Оборудването за самообслужване на Kiosk е станало ефективно средство за търговците, които подобряват имиджа на магазина и подобряват качеството на услугата. Проучванията показват, че рекламата, заявките за обща информация, запитванията за информация за продуктите, електронните транзакции, билетите, плащането на сметки, самопроверка и други супермаркети са основната посока на прилагане на Kiosk.

kiosk card reader

Толкова много персонализирани приложения, позволете на Kiosk да има близък контакт с нашия живот. Компанията Wincor Nixdorf комбинира самообслужване и успешен опит в сектора на търговията на дребно, въведена за продажби на дребно самообслужване машина Kiosk самообслужване машина: имат отворена платформа, сензорен екран дизайн, мултимедийни възможности, гъвкав достъп до мрежата, стандартизация на операционни системи и интерфейси , както и изключителни възможности за обслужване. Особено заслужава да се отбележи, че благодарение на модулния дизайн и самостоятелната конфигурация е по-подходящ за разнообразни гъвкави и персонализирани приложения: В допълнение към традиционното извличане на информация отвън, Kiosk предлага и платена такса, предплатени телефонни карти, закупуване на билети и билети да се постигне разпространение на реклами, фотопечат и други услуги, като същевременно се постигне информацията за разпространение и разпространение, увеличаване на скенера или гласови възможности. Нека да разгледаме оборудването на Kiosk в практическия случай на глобалния пазар:

Павилион Продукт, използван в Германия

Kaufhof универсален магазин в Германия, Kioskproduct се използва като основен канал за обратна връзка от потребителите. Членовете на магазина на департамента могат да се самоконтролират точките и според точките, които са направени в замяна на регистър за подаръци от читателя на касовите апарати, който се намира в магазина; магазини също предлагат информационни услуги за търсене на стоки и информация за помещенията на потребителите чрез Kiosk, тази услуга не може само да помогне на потребителите бързо да намерят стоки, но и да позволи на потребителите да пазаруват прозрачно в процеса на пазаруване. До универсалните магазини, предлагат услуги с такава услуга и потребителски опит, без съмнение ще подобрят лоялността на клиентите.

KioskПродукт, използван в Холандия

В Холандия, магазините на Albert Heijnsupermarket, павилионът е конфигуриран като платежен терминал за самообслужване. След пазаруването потребителите могат да се самообслужват и да получат нов начин на плащане, който използва безкасово плащане. За търговците на дребно, за повишаване на потребителската практика, повишаване на лоялността на клиентите, но и за оптимизиране на процеса на плащане и плащане и по-важно за намаляване на оперативните разходи на дребно.

Павилионът е във всички аспекти на нашия живот, в търговията на дребно, финансите, авиацията, пощенските услуги, хотели, болници, трафик управление, а в случая с живота ни, ще видим все повече и повече фигурата на Киоск, не само представлява нов потребител опит, но и представляват използването на терминали за самообслужване, подкрепящи новия модел на продажбите на печеливши продажби. Настъпила е епохата на Киоск.

КРЕАТОР (КИТАЙ) ТЕКС CO., LTD

CREATOR е един от китайските производители на четец на карти, предоставя KioskIC / RF четци / писатели на карти, будилници за карти, банков валидатор за целия свят.

Тел: + 86-755-26710992

Факс: + 86-755-26710105

Мобилен: +8613798299145 (24 часа)

Електронна поща: sales@china-creator.com