Как може един безконтактен четец на карти да се възползва от независимия ви бизнес?

Дали фирмата ви прави много продажби под 30 паунда? Имате ли натоварени периоди и продължителни часове за чакане? Безконтактен четец на карти може да бъде отговорът на вашите проблеми!

През 2016 г. се разкри, че средният британски потребител сега носи по-малко от 5 паунда в брой, вместо да разчита на карти и мобилни устройства, за да плати. Безконтактните плащания стават все по-често срещани, като броят на безконтактни карти, издадени в Обединеното кралство, достига 110 милиона през юни 2017 г.

Стилът на плащане "докоснете и отиди" е вторият по характер за потребителите и се очаква това увеличаване на контакта да се увеличи. До 2021 г. се очаква употребата на безконтактни технологии да се увеличи с 300%, а търговците на дребно, които не приемат картови плащания, рискуват да бъдат изоставени.

Беше разкрито, че фирмите, които приемат картови плащания, получават повече продажби. Търговците на дребно разкриха, че продажбите са се увеличили с 30%, благодарение на приемането на безконтактни плащания посредством безконтактен четец на карти.

Използването на безконтактен четец на карти може да бъде от полза за вашия бизнес по много начини. Разберете колко по-долу:

Падане на опашката

Независимите фирми с често натоварени периоди често установяват, че процесът им на плащане може да се забави. В пиковите часове могат да се образуват дълги опашки в долната част.

Клиентите, които използват безконтактни карти, могат бързо да завършат транзакциите, тъй като не трябва да прекарват времето си, като разчитат пари. Това позволява да се намалят часовете на опашката.

Повишени приходи

Известно е, че когато потребителите плащат на карта, те са по-склонни да изразходват по-големи суми и да извършват повече транзакции. Чрез инсталирането на безконтактен четец на карти клиентите могат да правят покупки с по-нисък импулс.

Бизнесът, използващ безконтактен четец на карти, получава по-малко изоставени продажби. Удобството на безконтактни позволява на клиентите да плащат, без да изискват точната промяна на ръка.

Намалена обработка на пари в брой

Собственици на бизнес с безконтактен четец на карти прекарват по-малко време, занимаващи се с пари в брой. Традиционно картовите плащания бяха запазени за големи покупки. От въвеждането на безконтактно се наблюдава промяна в начина, по който потребителите предпочитат да плащат.

Дори най-малките покупки могат да бъдат направени на карта. Това означава, че безконтактните четци на карти позволяват на собствениците на фирми да изразходват по-малко време за извършване на операции в края на деня. Намаляването на промяната в багажа води до по-малък риск от кражба и загуба поради грешки.

Подобряване на опита на клиентите

Юни 2017 г. беше рекорден месец за безконтактни плащания, като 34% от всички плащания с карти в Обединеното кралство бяха извършени на безконтактно устройство. Стилът на плащане се очаква сега като част от ежедневния опит в пазаруването. Гарантирането, че клиентите имат най-доброто възможно пазаруване, е жизненоважен начин за постигане на повторение на персонализираните.

Като правите всичко възможно най-просто, посетителите на вашия бизнес ще бъдат по-изкушени да се върнат. Безконтактен четец на карти позволява безпроблемно плащане, което означава услуга за бързо напускане.

Може ли вашият бизнес да се възползва от приемането на плащания чрез безконтактен четец на карти? Възползвайте се от увеличението на безконтактните разходи, като преминете към един от нашите терминали.