Разширен производител-създател на четец на смарт карти

Китайският международен сервиз, киоск и вендинг шоу 2018 се провежда в Шанхай Нов международен изложбен център от 26 до 28 април 2018 г. Изложбата представя различни продукти, включително терминали и решения за самообслужване, цялостни системи за продажба, павилиони, валутни идентификационни системи , самообслужващо печатащо оборудване, мобилно крайно оборудване за плащания, четец на смарт карти , аксесоари и услуги, свързани с апаратите за продажба на автомати и др.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Създателят бе поканен да участва в изложбата.Защо беше поканен Творецът? Какъв е бизнесът на Създателя?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Основана през 2001 г., CREATOR (Китай) TECH Ко ООД става една от водещите високотехнологични компании, които интегрирани RD, производство и търговия на плащане с карти, плащане в брой и онлайн модул за плащане. Сертифицирани удостоверяване на ISO9001 система за качество през 2002 г., CREATOR стана Шенжен Hi-Tech Enterprise през 2003 година. Почетен национално Hi-Tech предприятие през 2008 г., Трейдър се класира като един от Шенжен TOP 500 средни предприятия през 2009 година.


Като първата компания, която разработи самостоятелно вградения четец за карти и дисковете за карти, CREATOR е лидер в производството на платежни модули за карти, както и модул за плащане в брой, който също е водещ в онлайн платежната индустрия, за да придобие най-модерната основна технология.


С непрекъснатото проучване и изследване, Creator разработи седем серии от изящни и иновативни продукти: четец за карти за обществени телекоми, терминал за зареждане с гориво, моторизиран четец за самообслужване, 3 инчов моторизиран четец, машина за издаване на карти, диспенсер, и т.н., ние имаме един патент за изобретения, петнадесет Utility модел патенти, пет EMV сертификати, CE съответствие, множество софтуерни авторски права и производствени лицензи и т.н. CREATOR спечели популярност с продукти надеждност, забележително изпълнение и разумна цена, продуктите са widly прилагани в областта на финансите, телекомуникациите, пертрохимичната промишленост, данъчната машина, търговията на дребно, застраховането, транспорта и развлеченията. Създателят печели всеобща чест от клиентите чрез своето бързо и отлично обслужване.


CREATOR непрекъснато напредва заедно с модернизацията на системата за управление, стандартизацията на потока, интензификацията на архитектурата. Въз основа на Китай и тръгна към света, CREATOR непрекъснато ще се развива и ще запази креативността си, ще създаде голямата перспектива с клиентите си, ще постигне максимална взаимна стойност и ще подобри индустрията.