RFID мощност отпадъци: RFID четец технология

С развитието на RFID четци по-широко се използват технологията за РЧИ. Докладвано е, че приложението с РЧИ технологии започва в сектора на отпадъците, технологията е първият в страната.
В живота боклук получени експедирани процес в чрез кола читател и боклук бъчви Shang на RFID етикет на електронно оборудване, системата може автоматично събиране живот боклук източник и боклук бъчви информация, и на всеки бъчви в рамките на боклук за метър тежки, постига автоматично каза тежки и безжичен събиране и реално време качване,, също да върху цялата общност всички боклук барела каза тежки данни за насипни обработка , качвате на сървъра края.
В сортиране процес, използвайки "интернет +" технология, строя боклук, канализация превозни средства, транспортни станции, връзките между преработвателни предприятия, целият процес на проследяване сметоизвозване, транспортиране и обработка, за по-нататъшно насърчаване на канализация и щателен управление. Боклукчийски камиони да идентифицирате дали боклук за рециклиране материали, от източника на за насърчаване на рециклиране на отпадъци.
Прилагането на технологията за РЧИ в отпадъците индустрия, значително ускоряване на скоростта и ефективността на отпадъци, което прави живота на хората по-лесно.