RFID четец: Система за идентификация летище използване

Широко приложение на RFID четци в живота си, направете го нали признава важността на RFID технология в живота си. RFID технология в комбинация с летище идентификация система, какво ще бъде непредвидени ефекти?
Система за инспекция на авто-клирънс е комбинация от радиочестотна идентификация и биометрични влизане и излизане от двете наука и технологии пътнически клирънс съоръжения. Пътниците по време на митническото освобождаване, системата ще улови посетители биометрични информация, като изображение на лицето и в същото време, записани в паспортите на четене пътнически бичен от цифрово изображение на лицето на притежателя.
Авто-клирънс проверка система и имиграционните органи били архивирани снимки носител от десния, да потвърдите уравняване на пътниците и бичен паспорт притежател е едно и драстично да съкрати времето, необходимо за имиграцията клирънс.
Преди на въздушен пътнически информационните системи се състои от авиокомпаниите след регистрацията е пълна, реално време полет пътниците същата лична информация, като имена, дати на раждане и други транспорт в страната на местоназначение на мигрантите да извършват безопасност ревюта, инспекторите при полет пристигане, можете капитана за подозрителни пътници или по-малко популярни обекти с цел предотвратяване на непокорен елементи от бариера да преживея.
Прилагане на RFID идентификация технологии на летището, летище инспекция по-удобно и ефективно, подобряване на ефективността и удобството за пътниците.