Изложба

RFID четец: студент посещаемост система

С развитието на информационните технологии smart карта навсякъде в живота. RFID карти и RFID четец е постепенно замени конвенционалните контакт тип IC карта, става новата тенденция в областта на смарт карти.
RFID карти заради сполучливата комбинация на RFID и IC карта технологии, решаване на проблема с източник-свободен и безконтактни, следователно, е несравнимо предимство в сравнение с магнитни карти и безконтактни IC карта. RFID карти, предизвикани от IC чип антена, напълно затворени в стандартни PVC карта, няма открити части. Студентски участие система използване на радиочестотната идентификация технологии, ученическите посещаемост, записи и други функции.
Чрез поименно магнитни и безконтактни IC карта на студентите от класа обслужване, управление на записи, може да се отнема време и податливи на смущения и безконтактен RFID училищната посещаемост система използване на радиочестотната идентификация технологии на управление на присъствие на учениците както удобен и ще спестите време. Студентски участие система съставена от транспондери и RFID четец, транспондер тагове (карти), и RFID четец на карти поддържани от U2270B RF базова станция устройство и верига, MCU и нейните поддържащи master устройство вериги и периферен интерфейс (клавиатура, LCD часовник и сериен модул).
Студентски участие система дизайн е в основата на RFID четец, RFID четец RF базова станция е ключът на устройство, устройството на модулацията на основните данни, предаване и RF и данни демодулация задачи.