Изложба

RF четец на карти: прилагане на RFID технология в риболовни кораби

Иновации прилагането на RFID технология в крайбрежните райони на Китай, основното осъзнаване на палубата на лодката, управление на електронна виза, статистическите риболовни кораби, влизащи и напускащи Hong Kong, електронни и електронни бизнес управление нуждите на правоприлагането, за управлението на риболовните даде значителни резултати, допълнително подобряване риболов лодка безопасност контрол Informationization управление, осигурява научна основа за бъдещо развитие на съответните риболовни стандарти и важна референтна. Всичко разчита на RFID и RF четец на карти.
Повече риболов в крайбрежни градове в Китай, главно за семейството семинари, отделно от една страна, липсата на ефективна хармонизация на регулаторните мерки, за риболовните кораби и морски рибни ресурси защита на онеправданите. В подкрепа на радиочестотната идентификация технологии Китай започна да се засили управлението на рибарски лодки, много хора започват да инсталирате RFID тагове според техните риболовни кораби и RF карта читател в порта настройките на управление.
Използването на RFID технологии за постигане на риболов безконтактен инспекция, може значително да подобри ефективността на правоприлагащите служители. Чрез изпълнението на проекта ще директно насърчаване на RFID технологии и връзката на RF четец на карти в съответната област, насърчаване на конкурентоспособността на промишлеността верига форма, ефективно насърчаване прилагането на RFID технология в развитие на морския риболов.